Online cursus Mindfulness

Online cursus Mindfulness

In de online cursus “Mindfulness” ga je werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ligt het niveau net een stapje hoger. Doe je mee?

Deze praktische online cursus helpt je om mindfulness te integreren in je leven en maakt deel uit van de thema's persoonlijke effectiviteit en gezondheid.

In de online cursus “Mindfulness” ga je met 5 verschillende onderdelen aan het werk. De onderdelen komen elke week terug. Je gaat werken aan ademhaling, waarneming, observeren, actie en meditatie. Iedere week ziet het programma er hetzelfde uit. Alleen ligt het niveau elke week net een stapje hoger. Op deze manier heb je aan het einde van de training mindfulness geïntegreerd in jouw dagelijks leven. Iedere week krijg je oefeningen die meteen heel praktisch zijn.

Bekijk ook het artikel in onze kennisbank: Hoe kan ik mindfulness integreren in mijn leven? waarin je meer informatie krijgt over dit thema. 

Duur van de online cursus

De online training “Mindfulness” duurt ongeveer 5 weken. Dat is niet voor niets, door langere tijd elke dag even te oefenen, verbeter je zichtbaar onder andere je concentratievermogen.

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die graag stress wil verminderen, de focus wil verbeteren en wil zorgen voor meer plezier in het werk.

Lesmaterialen

De online cursus “Mindfulness" bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie en Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!