Prince2 introductie

Online cursus Prince2® introductie

De Prince2® online cursus stoomt je niet klaar voor het examen, maar zorgt wel dat je er direct mee aan het werk kan. Je bent dus in staat om in projecten mee te draaien en je begrijpt de gehele methode.

Deze uitgebreide online cursus helpt je bij het toepassen van de Prince2® methode maakt deel uit van het thema management.

De Prince2® online training is je start met het thema. Hij stoomt je niet klaar voor het examen, maar zorgt wel dat je er direct mee aan het werk kan. Je bent dus in staat om in projecten mee te draaien en je begrijpt de gehele methode. Prince2® is een hele pragmatische en doelgerichte projectmanagement methode. Alles wordt goed gedocumenteerd en er worden heldere afspraken gemaakt. Het is een ideaal framework om al je projecten in goede banen te leiden.
In de online cursus “Prince2® introductie” leer je wat Prince2® precies is, werken met de documenten en procenten uit de Prince2® methode en meedraai in Prince2® projecten.

Duur van de online cursus

De online training “Prince2® introductie” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Iedereen die in een omgeving werkt waar de Prince2® methode gebruikt wordt om projecten te organiseren, kan de methode leren begrijpen met deze module. Het kan ook waardevol zijn als je nog niet officieel de opleiding en het examen wilt doen maar wel vast wilt starten.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!