Scrum

Online cursus Scrum

Scrum is een projectmanagement vorm in het Agile framework. In deze online cursus leer je alles over de werkwijze. Je leert over Scrum masters en Product owners. En natuurlijk ook wat de methode typeert en waar je hem goed voor kan inzetten.

Deze online cursus leert je wat scrum is en hoe je het kunt toepassen en maakt deel uit van de thema's HR en management.

Scrum is een projectmanagement vorm in het Agile framework. Een Agile aanpak dus. In deze online cursus leer je alles over de werkwijze. Je leert over Scrum masters en Product owners. En natuurlijk ook wat de methode typeert en waar je hem goed voor kan inzetten. In deze online training maken we ook direct de vertaling naar je praktijk. Je leert in een paar minuten per dag steeds een stukje van de methode kennen en integreren in je werk. Om Scrum te kunnen werken hoef je namelijk niet eerst je hele organisatie over hoop te gooien. Je kan vandaag nog beginnen.

Duur van de online cursus

De online training “Scrum” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Iedereen die in projecten werkt en ze meer succesvol wil maken. Met name ook erg geschikt voor IT gerelateerde projecten.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Tags: Leiderschap - 2019 - Professionalisering - Soft-skills