Online training Agile projectmanagement

Agile Projectmanagement

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. Het kan je helpen onvoorspelbare projecten organiseerbaar te maken zodat er b.v. geen verrassingen zijn over de prijs aan het einde. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online training leer je de gehele basis. 

De agile werkwijze is wereldwijd een van de meest gebruikte projectmanagement methodes. Je werkt incrementeel en iteratief aan oplossingen. Zegt je dat nog niet zo veel? Geen zorgen. In deze online training leer je de gehele basis. Zo kom je te weten wat Agile precies is en hoe je deadlines van projecten haalt. Je leert het toepassen van de Agile methoden, teams inrichten, documenten en processen vormgeven en nog veel meer. Agile kan je helpen onvoorspelbare projecten organiseerbaar te maken te zorgen dat er geen verrassingen zijn over de prijs aan het einde.

Duur

De online training “Agile projectmanagement” duurt ongeveer 4 weken. De training is verdeeld in kleine blokjes, zodat het weinig tijd kost en dat je alle informatie veel beter opslaat.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor iedereen die wel eens van Agile gehoord heeft, maar geen idee heeft hoe je er mee kan werken. Voor iedereen die projecten leid in IT of productomgeving.

Lesmaterialen

Deze online-traing bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!