Online cursus zakelijk gebruik van Social Media

Online cursus Zakelijk gebruik van Social Media

Elk social media platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In de online cursus “Zakelijk gebruik van Social Media” leer de je wereld van Social Media kennen en gebruiken.  

Deze online cursus helpt je social media zakelijk te gebruiken en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

In de online cursus “Zakelijk gebruik van Social Media” leer de je wereld van Social Media kennen. Deze wereld is zeer divers. Facebook is vaak wel bekend, maar doe je ook al iets met Google+ en Pinterest? Elk platform heeft zijn eigen imago, doelgroep en functies. In deze online training leer je die gebruiken, je gaat dagelijks aan de slag om je zakelijke gebruik van Social Media een vliegende start te geven. Je werkt aan je klantenservice, marketing en profilering. Na het volgen van deze training weet je welke Social Media er zijn, hoe je elk platform voor je laat werken en wat het oplevert om gebruik te maken van Social Media.

Duur van de online cursus

De online training “Zakelijk gebruik van Social Media” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag wordt een ander kort onderdeel behandeld, zodat je alle informatie goed opslaat en het makkelijk te combineren is.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zakelijk meer wil halen uit Social Media. Geen idee waar je moet beginnen of welk platform het beste past bij je doelen? Dan is deze training iets voor jou.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail