Werken bij Soulstories
Bedrijven
Werken bij

Soulstories

 

Verhalen verbinden

 

Iedere stap in het leven herbergt een verhaal.
Of het nu gaat om het sluiten van een huwelijk of het vieren van een liefdesjubileum, er is altijd een verhaal.
Maar wat vertel je? Welke verhaallijn kies je, hoe begin en eindig je?

Verhalen kun je op verschillende manieren vertellen. Ik geloof dat verhalen blijven hangen als je kiest voor spannende verhaallijnen, onverwachte plots, maar vooral door de manier waarop je het verhaal vertelt en contact maakt met de mensen om je heen. Dan gaan verhalen leven.

Ik vind het fantastisch als ik geliefden in het echt verbind als trouwambtenaar, als ik jullie verhaal vertel tijdens een 5, 10 of zelfs 50-jarig huwelijk en als ik de storyteller ben van liefdesverhalen met verschillende culturele rituelen en tradities.

 

Het verhaal is de bron, mijn passie, de verbinder van momenten.

Dus gaan jullie binnenkort trouwen, wil je de gelofte nog een keer uitspreken naar elkaar of wil je een levensverhaal vol momenten van geluk? Ik schrijf en vertel ze met hart en ziel.

 

Linde

Ik ben verhalenvanger, filmmaker, schrijver en trouwambtenaar. Ik houd van persoonlijke verhalen waar alles in benoemd mag worden. Verhalen met hoogte- en dieptepunten. Verhalen over echte mensen dus. Ik heb twee boeken geschreven, in 2011 het kinderboek Gina en de rode vogel en in 2014 Moeders & Dochters. Moeders & Dochters schreef ik om de onverwachte dood van mijn moeder te verwerken. Dat opschrijven en op zoek gaan naar de verhalen van andere moeders en dochters heeft me enorm geholpen. Het schrijven werkte helend voor me, en ook voor de vrouwen die ik interviewde.  Mijn inspiratie haal ik uit ontelbare theatervoorstellingen, dans performances en onverwachte muziekstukken die op mijn pad komen. Ineens word ik dan diep geraakt en dat levert een schrijfflow op en zomaar drie gedichten. In 2017 werd ik genomineerd voor Stadsdichter van Eindhoven. Ik werd tweede en dat heeft me nog meer gestimuleerd om vooral te blijven schrijven. Over leven en over dood. Over wat me verwondert en raakt.

Ik nodig je uit om helemaal jezelf te zijn zodat ik je kan leren kennen zoals je bent. Elk moment verdient een verhaal. Ik duik erin, en laat de woorden stromen. Ik schrijf verhalen en vertel ze tijdens bijzondere momenten. Ik maak ze voor jou, voor jullie. Met hart en ziel.

Soulstories