Werken bij Boskamp Willems Advocaten
Bedrijven
Werken bij

Boskamp Willems Advocaten

Boskamps & Willems

 

Openheid en duidelijkheid, daadkracht, verstand van zaken op het betreffende rechtsgebied – op Boskamp & Willems kunt u blindelings vertrouwen. Wij zijn een advocatenkantoor voor ondernemers, (overheids-)instellingen en particulieren.

 

Een team advocaten met één uitdaging: uw succes. Door betrokkenheid, toewijding en resultaatgerichtheid.

 

Over ons team

Ons deskundig, ervaren en enthousiast team van advocaten heeft de expertise in huis om u bij de meest uiteenlopende juridische problemen bij te staan.

Wij richten ons net als u op het beste resultaat. Wij zijn uw vaste juridische sparringpartner en gaan verder dan alleen het afwegen van kansen en risico’s. Concreet, in duidelijke taal en altijd met het oog op uw belangen adviseren wij u en staan wij u bij in procedures, waar die nodig of onvermijdelijk zijn.

Expertise

Boskamp & Willems Advocaten is deskundig op een groot aantal rechtsgebieden. Onze kennis op de verschillende gebieden hebben we samengebracht in gespecialiseerde secties die, indien nodig, samenwerken. We hebben een ruime ervaring in het behartigen van de belangen van zowel particulieren als ondernemers. Gebundelde kennis is onze kracht. Gericht op het beste resultaat. Onze expertisegebieden zijn;

- Arbeidsrecht

- Beslag

- Familie- en erfrecht

- Fiscale advocatuur

- Incasso

- Insolventierecht

- Ondernemingsrecht

- Onroerend goedrecht

- Ruimtelijk bestuursrecht

- Schade en aansprakelijkheid

 

Open sollicitaties
Spreekt onze werkfilosofie je aan en kun je een bijdrage leveren aan onze activiteiten, maak dan in een open sollicitatie duidelijk waarom jij ons team kunt versterken en waarom Boskamp & Willems de perfecte werkomgeving voor je is. Open sollicitaties kun je (voorzien van motivatie en CV) richten aan de heer mr. Huub van der Westen.

 

Boskamp Willems Advocaten